085 - 580 41 84

Letselschade advocaat nodig in Roermond?

Hulp na verkeersongeval in Roermond

Heeft u een verkeersongeval gehad in Roermond of in de buurt van Roermond? Na een verkeersongeval komt er veel op u af. Uiteraard gaat de eerste zorg uit naar eventuele slachtoffers, maar daarna moet er van alles geregeld worden. Onze letselschade advocaat uit Roermond helpt u na een verkeersongeval. Elk jaar raken duizenden mensen gewond in het verkeer en vele slachtoffers ontvangen hierna een rechtmatige letselschadevergoeding. Hebt u een aanrijding gehad in Roermond of in de buurt van Roermond? Dan zijn onze advocaten de letselschadespecialisten die u moet hebben!

Vergoeding na een verkeersongeval

Na een verkeersongeval is er vaak sprake van letselschade. Dit kan zowel lichamelijke als geestelijke schade zijn die u hebt opgelopen na het verkeersongeval. Letselschade is erg vervelend. Het kan gevolgen hebben voor uw vermogen om te werken en dus op uw inkomen. Daarom hebt u recht op een vergoeding wanneer u door toedoen van een ander schade heeft opgelopen na een ongeval. De hoogte hiervan is afhankelijk van de ernst en de oorzaak van uw problemen na het verkeersongeval. Zo heeft u bij blijvend letsel recht op een hogere vergoeding.

Uw letselschadespecialist uit Roermond

Als u het slachtoffer bent van een verkeersongeval in Roermond of vlakbij Roermond, doet u er goed aan zo snel mogelijk contact op te nemen met een letselschadeadvocaat van De Letselschade Raetsman. Door direct contact met ons op te nemen, kunnen wij een aantal belangrijke zaken direct regelen, wat de rechtsgang bevordert. Verkeersongeval gehad? Letsel opgelopen buiten uw schuld om? Wij zijn u graag van dienst!

 
 

Waarom kiest voor ons?

  • Reëel en resultaatbewust
  • Oog voor persoonlijke behoefte
  • Multidisciplinair

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Medische fouten
• Slechte werkomstandigheden
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Roermond, Horn, Haelen, Swalmen, Herkenbosch, Buggenum, Asenray, een Paarlo.

Hoofdvestiging