085 - 580 41 84

Letselschade advocaat nodig in Roermond?

Letselschade door medische fout in Roermond

Meer dan de helft van alle operatiefouten die in ziekenhuizen gemaakt worden, komt door menselijk falen. Het verkeerd verwisselen van een naambandje voor of na een operatie kan grote gevolgen hebben. Ook een cosmetische medische fout kan verregaande consequenties hebben voor uw functioneren. De letselschade die u oploopt door een medische fout, moet worden vergoed. Onze letselschade advocaat uit Roermond helpt u hier graag bij! Wij zijn letselschadespecialisten in Roermond en in de buurt van Roermond en bij ons bent u aan het juiste adres als u denkt dat uw medische behandeling niet correct is verlopen of wanneer u het slachtoffer bent van operatiefouten.

Betrokken specialisten bij uw medische fout

Een medische fout leidt vaak tot woede en veel verdriet. Klantvriendelijke en heldere begeleiding is daarom belangrijk. De Letselschade Raetsman werkzaam in Roermond leggen u graag alles uitvoerig uit zodat u begrijpt hoe u ervoor staat en hoe uw zaak verloopt. Bij ons kunt u rekenen op een nodige betrokkenheid en persoonlijke aandacht die u nodig heeft na letsel door een medische fout. Daarbij staat vakkennis bij ons op nummer één. Onze advocaten bezitten over alle nodige actuele kennis om u goed bij te kunnen staan na een medische fout in Roermond of omgeving.

LSA-erkenning

Onze letselschadeadvocaten zijn aangesloten bij de specialistenvereniging LSA. Om deze erkenning te krijgen moet je minimaal vijf jaar ervaring hebben als advocaat en beschikken over ruime ervaring op het gebied van letselschade, operatiefouten en overlijdensschade. Schakel een specialist uit Roermond in na operatiefouten, dan bent u ervan verzekerd dat u uitstekende juridische bijstand krijgt!

 
 

Waarom kiest voor ons?

  • Reëel en resultaatbewust
  • Oog voor persoonlijke behoefte
  • Multidisciplinair

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Medische fouten
• Slechte werkomstandigheden
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Roermond, Horn, Haelen, Swalmen, Herkenbosch, Buggenum, Asenray, een Paarlo.

Hoofdvestiging