085 - 580 41 84

Letselschade advocaat nodig in Roermond?

Smartengeld verhalen in Roermond

Een ongeval gaat niet alleen gepaard met materiële schade, zoals lichamelijk letsel of schade aan uw bezittingen. Er komen ook gevoelens van onbehagen en pijn bij kijken. U bent bijvoorbeeld betrokken bij een verkeersongeval en heeft daarbij uw arm gebroken of hoofdletsel opgelopen. Bij dit lichamelijke letsel komt pijn en verdriet kijken en de mentale schok die u krijgt door het ongeval dragen allemaal bij aan een algemene staat van onbehagen. Daarnaast kan het voorkomen dat u als gevolg van een ongeluk niet meer uw hobby kunt uitoefenen. Het ongeval heeft een grote invloed op uw levensvreugde.

Omdat deze immateriële schade vaak een serieuze invloed op het leven heeft, kan ook hier een vergoeding voor verkregen worden. Deze vergoeding voor emotionele en psychische schade wordt smartengeld genoemd.

Geen recht op smartengeld

Is een naaste van u overleden? Het verdriet dat u bij het overlijden van een dierbare ervaart geeft helaas geen recht op een vergoeding in de vorm van smartengeld. Hiervoor bestaat er in Nederland geen regelgeving. U kunt wel een schadevergoeding krijgen als een naaste van u overlijdt, echter is dit een vergoeding voor financiële schade en niet voor emotionele schade.

Immateriële schade verhalen

Denkt u dat u recht heeft op smartengeld? Het is verstandig een letselschadespecialist in te schakelen om u te helpen met het berekenen van het smartengeld. Er bestaan geen concrete bedragen die toegekend worden bij pijn of leed. De taak van de rechter in smartengeld zaken is dan ook complex. Wilt u weten of u recht heeft op smartengeld, of wilt u een indicatie van het bedrag waar u recht op zou kunnen hebben? In Roermond kunt u hiervoor terecht bij de ervaren letselschade advocaten van De Letselschade Raetsman. Wij staan u graag bij.

 
 

Waarom kiest voor ons?

  • Reëel en resultaatbewust
  • Oog voor persoonlijke behoefte
  • Multidisciplinair

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Medische fouten
• Slechte werkomstandigheden
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Roermond, Horn, Haelen, Swalmen, Herkenbosch, Buggenum, Asenray, een Paarlo.

Hoofdvestiging