085 - 580 41 84

Letselschade advocaat nodig in Roermond?

Uw professionele letselschadespecialist in Roermond en omgeving

Heeft u een verkeersongeval gehad in Roermond of in de buurt van Roermond? Denkt u dat u het slachtoffer bent geworden van medische fouten? Als u letsel hebt opgelopen buiten uw schuld om, kunt u in aanmerking komen voor een rechtmatige vergoeding. De Letselschade Raetsman uit Roermond helpt u graag bij het verkrijgen van een letselschadevergoeding. Wij zijn in Roermond en in de omgeving van Roermond uw letselschadespecialist!

Wanneer een letselschadespecialist inschakelen?

Letselschade is lichamelijke of geestelijke schade als gevolg van een ongeval, medische fout of misdrijf. Al het letsel dat is ontstaan door een voorval waarvoor iemand anders aansprakelijk is, komt voor vergoeding in aanmerking. Vaak wat langer na het voorval wordt de grotere en moeilijker te begroten schade geleden. De grootste schadepost is vaak het verlies van arbeidsvermogen. Naast vergoeding van materiële letselschade, heeft u na het oplopen van een letsel ook recht op een vergoeding van de immateriële schade: smartengeld. Vooral bij letsel met grote (blijvende) gevolgen, doet u er goed aan een letselschadespecialist in te schakelen. Een letselschadespecialist kan u helpen bij het krijgen van een eerlijke letselschadevergoeding na uw ongeval.

Bij De Letselschade Raetsman zijn wij, bij alles wat we doen, gericht op kwaliteit. Dit doen wij door altijd de juridische literatuur bij te houden. Daarnaast stellen wij u als slachtoffer centraal. We spreken in begrijpelijke taal, zodat we vanaf het begin een fijne verstandhouding ontwikkelen. Begrip staat in deze verstandhouding centraal. Ten slotte werken de verschillende advocaten van De Letselschade Raetsman veel samen. Door een zaak vanuit verschillende invalshoeken te bekijken voorkomen wij hiermee een tunnelvisie.

 
 

Waarom kiest voor ons?

  • Reëel en resultaatbewust
  • Oog voor persoonlijke behoefte
  • Multidisciplinair

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Bedrijfsongevallen
• Verkeersongevallen
• Medische fouten
• Slechte werkomstandigheden
• Mishandeling
• Productiefouten

Werkgebied

Roermond, Horn, Haelen, Swalmen, Herkenbosch, Buggenum, Asenray, een Paarlo.

Hoofdvestiging